Horsterhof groente abonnement 4 februari 2020

(Volgende groentelevering: Dinsdag 18  februari 2020)

Combi abonnement = klein donkerblauw krat  inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement: Landkers, Prei, Uien, Winterpeen, Pastinaak, Chinese kool en fruit.

Inhoud klein abonnement: Bosje Landkers, Uien, Pot Zuurkool, Prei, Rode kool, Winterpeen, Savooie kool en Pastinaak.

Inhoud middel abonnement: Bosje Landkers, Uien, Pot Zuurkool, Prei, Rode kool, Winterpeen, Savooie kool, Pastinaak en Chinese kool.

Inhoud groot abonnement: Bosje Landkers, Uien, Pot Zuurkool, Prei, Rode kool, Winterpeen, Savooie kool, Pastinaak, Winterpostelein  en Chinese kool.

Bericht van het land

Afgelopen weken hebben wij hard gewerkt aan de nieuwe koelcel, nog een paar dagen te  gaan en dan is hij compleet.

Wij hebben een oude tweedehands kunnen bemachtigen en bouwen hem zelf om zoveel mogelijk kosten te besparen. Het is een stuk meer werk dan met nieuw materiaal, wel heel leuk om te doen en bovendien hebben wij deze tijd van het jaar prima de tijd voor een extra project.

De nieuwe koeling word gebouwd in de schuur en is een paar keer zo groot als de oude koelcel het geeft ons de mogelijkheid om nog veel meer groenten van eigen teelt door de winter heen op te slaan voor de groentepakketten.

Vanaf dinsdag 3 maart komt er een nieuw afhaaladres bij, aan de Steenstraat 90 bij Slagerij Putman. Mensen die hier hun pakket willen ophalen kunnen dit alvast doorgeven door een mail te sturen naar ons. Doordat het een winkel is zijn ophalers wel gebonden aan openingstijden van de winkel. Ophalen kan tussen ca 13.00 en 18.00. U kunt ook woensdag uw pakket ophalen, dan is de winkel geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Zuurkool:

Deze week voor het eerst zuurkool in een pot voor de pakketten! De potten zijn een leuke aanvulling op ons Winkelassortiment en vandaag dus ook in jullie pakket. De zuurkool is gemaakt door ons op de zelfde manier als jullie gewend zijn en heeft als voordeel dat hij heel lang houdbaar is, zZolang de deksel niet open is geweest. Na openen van de deksel in de koelkast bewaren en binnen een week consumeren. Als de pot nog niet open is geweest kan hij prima buiten de koelkast bewaard worden.

Geniet van jullie pakket, veel eet en kookplezier  en een goede week.

Christoffel, Eline en Matthias.

Landkers: of barberakers, een salade met pit. Lekker met veldsla en een dressing met noten en feta. Of op een boterham met kaas of pindakaas!

Bewaartips: Alles kan in de koelkast worden bewaard, behalve de uien,  Een koude schuur of kelder kan ook, mits het niet al te vochtig is.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).