Horsterhof groente abonnement 4 juni 2024

Volgende groentelevering: dinsdag 11 juni 2024

Combi abonnement = paars krat.
> Bosui, Groenselderij, Waspeen en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
> Waspeen, Rode Biet, Groenselderij, Bosui en Chinese kool.

Middel abonnement = groen krat.
> Waspeen, Rode Biet, Groenselderij, Bosui, Chinese kool en Prei.

Groot abonnement = zwart krat.
>Waspeen, Rode Biet, Groenselderij, Bosui, Chinese kool, Prei en Spitskool.

Bericht van het land

Vorige week schreven we over de levertijden van Groene Rijders voor de afhaalpunten. We hebben een lijst ontvangen met de bezorgtijden en deze zullen we nu ook aan jullie geven, zodat iedereen weet wanneer het pakket ongeveer geleverd wordt. Let op: dit is de planning! De praktijk kan altijd anders zijn en uiteindelijk is de garantie dat alle pakketten om 17.00 uur op dinsdag op het afhaalpunt staan.

  • Tussen 8.00 en 11.00 uur worden de volgende afhaalpunten bezorgt: Dalweg, Vijverlaan, Velp, Bronbeek en Jezuitenstraat.
  • Tussen 11.00 en 14.30 uur: Schuytgraaf, De Laar Oost.
  • Tussen 10.00 en 14.00 uur: Huissen, Elderveld, Gogelstraat, De Groene Weg, Molenbeke, De Groene Vos.
  • Tussen 13.30 en 16.30 uur: Buurtfabriek, Malburgen Nachtschade.
  • Tussen 14.00 en 17.00 uur: Rijkerswoerd, Vredenburg, Heyenoord, Schaarsbergen, Mesdaglaan, Malburgen Kea Boumanstraat, Oosterbeek en Rosandepolder.

Verder is het nu een paar dagen droog en dit is bijna bijzonder! We hebben goede hoop dat we deze week weer kunnen planten en hopelijk eind van de week volop in het onkruid aan de slag kunnen.

Geniet van je pakket en een goede week gewenst! Matthias en Eline

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De bladgroenten het liefst vochtig in een plastic zak. Als je ze vergeet af te dekken dan drogen ze snel uit en worden ze slap. De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.)  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).