Horsterhof groente abonnement 5 december 2023

Volgende groentelevering:Dinsdag 19 december 2023

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Savooiekool, Veldsla, Winterpostelein, Uien, Groenselderij, Knolselderij, Winterpeen en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
>Savooiekool, Veldsla, Winterpostelein, Uien, Groenselderij, Knolselderij, Winterpeen en Zoete bataat.

Middel abonnement = groen krat.
> Savooiekool, Veldsla, Winterpostelein, Uien, Groenselderij, Knolselderij, meer Winterpeen, Zoete bataat, Pastinaak en Prei.

Groot abonnement = zwart krat.
>Savooiekool, Veldsla, Winterpostelein, Uien, Groenselderij, Knolselderij, meer Winterpeen, Zoete bataat, Pastinaak, meer Prei en Witlof.

Bericht van het land

Deze week weer een kratje met verse groenten, bijna allemaal van de Horsterhof. De andere groenten kopen we in bij collega’s in de buurt of elders uit Nederland. Wij vinden het belangrijk dat de Nederlands vooral groenten uit Nederland eten en niet al die groenten maar verplaatsen vanuit Zuid Europa, zoals Spanje. Uiteraard hebben wij hier een ander klimaat, maar al met al toch een flinke diversiteit in groenten. De stevige wortels, bataten, knollen en kolen bevatten veel voedingstoffen die we in de winter goed kunnen gebruiken! En in kookboeken en op internet zijn de recepten eindeloos!

  • Voor wie vanaf 1 januari 2024 graag het pakket in de Schuytgraaf ophaalt, kan dat! We gaan daar weer leveren en wel in de straat: Lokaalspoor. Mail graag als je vanuit Elderveld of de Laar over wil stappen naar dit nieuwe adres. Hierna volgt een bevestiging met het volledige adres.
  • Levering groentepakketten, fruit en eieren: 5 en 19 december en daarna weer op 9 januari 2024.
  • De boerderijwinkel is gesloten vanaf 24 december tot en met 4 januari 2024. Vanaf 5 januari 2024 openen wij de boerderijwinkel weer!
  • Wij ontvangen graag eierdozen van 6 en 10 stuks retour. We gebruiken ze graag opnieuw. Ze mogen in een plastic zak, zodat ze droog aankomen. Liever geen andere doosjes.
  • En het vakantie tegoed kan nog gebruikt worden dit jaar tot en met 23 december 2023 in de boerderijwinkel. Hierna verloopt het vakantie tegoed van 2023.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De uien blijven liever buiten de koelkast. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak in de koelkast als je ze even wil bewaren.  

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).