Horsterhof groente abonnement 7 november 2023

Volgende groentelevering:Dinsdag 21 november 2023

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Uien, Winterpeen, Paprika Punt, Prei, Pastinaak, Groenselderij en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
>Uien, Winterpeen, Paprika Punt, Prei, Pastinaak, Groenselderij, Bloemkool en Bosje Tijm.

Middel abonnement = groen krat.
> Uien, Winterpeen, Paprika Punt, Prei, Pastinaak, Groenselderij, Bloemkool, Bosje Tijm en Horsterhotsauce.

Groot abonnement = zwart krat.
>Uien, Winterpeen, Paprika Punt, Prei, Pastinaak, Groenselderij, Bloemkool, Bosje Tijm, Horsterhotsauce en Witlof.

Bericht van het land

Daar is hij dan, het eerste dubbele pakket van dit winterseizoen! De volgende levering zal zijn op 21 november, daarna op 5 en 19 dec en op 9 januari 2024 enz.

En hierbij horen natuurlijk ook dubbele eieren. De hoeveelheid is aangepast op de lijst, dus als iedereen netjes de lijst volgt, dan komt het goed!

Verder staan alle plantingen veldsla en winterpostelein nu in de kassen, de zuurkool zit al een aantal weken in het vat, het land wordt leger en leger en de bomen en struiken kaler en kaler. Kortom, het is op en top herfst en we gaan richting de winter!

Geniet van de week en eet smakelijk!

Er zijn nog enkele plekken vrij op de inschrijflijst voor de Varkensvleespakketten: Inschrijven via onze website graag 😊

En het vakantie tegoed kan nog gebruikt worden dit jaar tot en met 23 december 2023 in de boerderijwinkel. Hierna verloopt het vakantie tegoed van 2023.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De uien blijven liever buiten de koelkast. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak, anders verleppen ze heel snel.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).