Horsterhof groente abonnement 9 augustus 2022

Volgende groentelevering: Dinsdag 16 aug 2022

Combipakketten = klein donkerblauw krat inclusief fruit.

>Snijbiet, Komkommer, Puntpaprika en Fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.
>Snijbiet, Komkommer, Courgette, Sperzieboon en Stengelui.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.
> Snijbiet, Komkommer, Courgette, Aubergine Puntpaprika en Stengelui.

Groot abonnement = groot zwart krat.
> Snijbiet, Komkommer, Courgette, Aubergine, Puntpaprika, Tomaten en Stengelui.

Bericht van het land

Het is op den top vakantietijd, en dat merken wij met de wekelijkse puzzel/ planning voor de afzet van de volgende week.

Doordat veel groentepakket klanten op vakantie zijn deze weken en de oogst op de tuin juist toeneemt zijn wij altijd erg blij met de winkels en horecaklanten in de stad die juist in deze periode van ons extra veel aanbod ontvangen en natuurlijk ook bestellen. De Odin winkels in de stad en Mimint zijn onze trouwe winkeliers die ieder jaar heel veel product van ons afnemen als wij overvloed hebben. De restaurants niet te vergeten! ‘t Amusement, de Steenen Tafel, The Green Rose, Konijnenvoer en Foodvia helpen ons iedere week door in hun keukens volle bak met onze groenten te werken. Dit is voor ons van onschatbare waarde. En daar zijn wij blij mee en trots op.

Wel is het zo dat wij het allerliefste onze producten rechtstreeks aan de consument, en dus aan jullie verkopen, en zijn wij ook heel erg blij als vanaf eind september iedereen weer terug is van vakantie en alles weer enigszins rustig wordt.

Iedereen een fijne week gewenst!

Snijbiet: te gebruiken op dezelfde manier als spinazie. Toch geeft snijbiet een andere smaak. Lekker in lasagne of ovenschotels, maar ook heel goed te gebruiken in een roerbak gerecht.

Stengelui: in een omelet, salade, op brood met kaas, door de wok, in de soep of maak kruidenboter voor bij de bbq!

Courgette: lekker met venkel in de soep, maar courgette is net zo veelzijdig als stengelui, je kunt hem overal in verwerken. Fijn raspen en op smaak maken met ui, knoflook en wat meel en ei en kleine groente koekjes van maken bijvoorbeeld. Mocht je teveel courgette hebben, dan kun je hem ook inmaken op zoet zuur. Er zijn op internet echt leuke en makkelijke recepten te vinden die niet veel werk zijn en simpel!

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard.  De bladgewassen vochtig in een plastic zak zodat ze niet uitdrogen.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).