Horsterhof groente abonnement 9 februari 2021

Volgende groentelevering: Dinsdag 23 februari 2021

Combi abonnement = klein donkerblauw krat  inclusief fruit.

Klein abonnement = helblauw krat.

Middel abonnement = groot rechthoekig donkerblauw krat.

Groot abonnement = groot zwart krat.

Inhoud combi abonnement:  Pompoen, Aardpeer, Uien, Zuurkool, Winterpeen, Winterpostelein, Prei en fruit.

Inhoud klein abonnement: Pompoen, Aardpeer, Uien, Zuurkool, Winterpeen, Winterpostelein, Knolselderij en Prei.

Inhoud middel abonnement: Pompoen, Aardpeer, Uien, Zuurkool, Winterpeen, Knolselderij, Landkers, Chinese Kool, Zoete bataat en Prei.

Inhoud groot abonnement:  Pompoen, Aardpeer, Uien, Zuurkool, Winterpeen, Knolselderij, Landkers, Chinese Kool, Zoete bataat, Groenselderij en Prei.

Bericht van het land

Ook hier is het dan eindelijk hartje winter! De boerderij ziet er prachtig uit en door de wind hebben wij ook heuse sneeuwduinen! Met het maken van de pakketten was het flink ploeteren! Doordat we de boerderij aan het verbouwen zijn, is de deel, waar we normaal inpakken, niet beschikbaar. Door de vorst waren we ook genoodzaakt om in de koelcel de groentepakketten te maken.

Wij hopen dat iedereen zijn pakket op kan halen. En dat de sneeuw niemand weerhoud te genieten van deze wondere witte wereld!

Fijne dag en eetsmakelijk!

Bewaartips: Alle bladgewassen en de geopende zuurkool kunnen in de koelkast worden bewaard, liefst in plastic of een doek. Leg verse bladgewassen nooit zonder bedekking in de koelkast, want dan verlept het meteen. Producten zoals winterpeen, knolselderij, aardpeer, prei kunnen in de groenten la worden bewaard of een schuur, deze liever niet in plastic. Uien droog en relatief warm bewaren.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).