Horsterhof groente abonnement 9 januari 2024

Volgende groentelevering:dinsdag 23 januari 2024

Combi abonnement = paars krat inclusief fruit.
> Knolselderij, Winterpostelein, Zuurkool, Rode Biet, Uien, Pompoen, Witte Kool en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
>Knolselderij, Winterpostelein, Zuurkool, Rode Biet, Uien, Pompoen, Witte Kool en Veldsla.

Middel abonnement = groen krat.
> Knolselderij, Winterpostelein, Zuurkool, Rode Biet, Uien, Pompoen, Witte Kool,  Veldsla, Chinese Kool en Savooiekool.

Groot abonnement = zwart krat.
>Knolselderij, Winterpostelein, Zuurkool, Rode Biet, Uien, Pompoen, Witte Kool,  Veldsla, Chinese Kool, Savooiekool, Spruiten en Witlof.

Bericht van het land

Zo, de feestdagen zijn alweer voorbij, het nieuwe jaar is van start gegaan! Wij hebben genoten om lekker binnen te zijn en even niets te hoeven doen.

We hebben heerlijk bij de kachel gezeten met een boek of spelletjes gedaan met de kinderen. En hebben we alweer met het leuke maandag team alle pakketten geoogst/ingepakt!

  • Let op met de vorst morgen: haal het pakket zo tijdig mogelijk op! Deze week is het écht nodig dat je je pakket op dinsdag ophaalt!

Daarnaast zijn wij nu super blij dat het niet meer regent en dat het vriest! Wij moeten nog steeds het seizoen van 2023 afronden door mest te rijden en te ploegen. Wij zullen deze week de mest verspreiden en hopelijk ook snel met ploegen te kunnen beginnen! Voor ons is de vorst echt een feest!

Verder hebben sommigen van jullie het al gelezen; er is weer een afhaalpunt in de Schuytgraaf, dus voor wie over wil stappen naar de Schuytgraaf is welkom! Ken je mensen daar die wellicht ook Horsterhof groenten willen eten, vertel het ze maar!

Iedereen een goede week gewenst! Hartelijke groet, Matthias en Eline

Een deel van de klanten heeft een in januari een jaarbetaling gedaan, wij willen jou/jullie heel hartelijk danken voor de jaarbetaling van 2023! De meeste kosten voor het telen van groente komen in het voorjaar, met de voorbereidingen voor de grond, zaden en plant en pootgoed. Dankzij jullie wordt dit makkelijker voor ons! Dus bij deze: Dank je/jullie wel!!
Daarnaast is er ook voor andere klanten de mogelijkheid om over te stappen naar een jaarbetaling.  

Let op dit bericht is enkel bedoeld voor mensen die het financieel gemakkelijk afgaat. Wij hebben slechts een deel jaarbetalingen nodig om het voorjaar te overbruggen. Daarbij vinden wij het erg prettig dat het grootste deel per maand mag worden geïncasseerd. Omdat dit ons de continuïteit geeft die zeker zo belangrijk is! 

  • En wie van jullie kinderen (scholieren – vanaf 13/14 jaar) heeft zin om ons zaterdag team te versterken? Op zaterdagen vanaf 9.00 uur. Eindtijd en vergoeding zijn bespreekbaar 😊 Graag ontvangen we een mail van degene die interesse heeft!
  • Wij ontvangen graag eierdozen van 6 en 10 stuks retour. We gebruiken ze graag opnieuw. Ze mogen in een plastic zak, zodat ze droog aankomen. Liever geen andere doosjes.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De uien blijven liever buiten de koelkast. De verse bladgroenten liefst in een plastic zak in de koelkast als je ze even wil bewaren. De zuurkool is een week houdbaar in de koelkast.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven Tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.) www.horsterhof.nl  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).