Horsterhof groente abonnement 9 juli 2024

Volgende groentelevering:dinsdag 16 juli 2024

Combi abonnement = paars krat.
> Bospeen, Uien, Knolvenkel en Fruit.

Klein abonnement = blauw krat.
> Bospeen, Uien, Knolvenkel, Sla, Komkommer.

Middel abonnement = groen krat.
> Bospeen, Uien, Knolvenkel, Sla, Komkommer en Bosui.

Groot abonnement = zwart krat.
>Bospeen, Uien, Knolvenkel, Sla, Komkommer, Bosui en Courgette.

Bericht van het land

Het is belangrijk voor ons om even te melden dat er tussen 31 juli en 12 augustus geen wijzigingen worden verwerkt voor de groentepakket zaken. Dit ivm met onze eigen vakantie. E-mails zullen ook later beantwoord worden. Mocht je zelf rond deze tijd op vakantie gaan, zorg dan dat je nu alvast je vakantie weken doorgeeft via onze website: https://horsterhof.nl/groentepakket-pauzeren/

Nieuws: Ondertussen zijn we bezig met een nieuw systeem voor ons klantenbestand. Dit gaat betekenen dat alle klanten eigen inlog gegevens (op den duur) gaan ontvangen, waarbij iedereen zelf een aantal zaken heel makkelijk kan regelen, zoals wisselen van afhaalpunt, vakanties doorgeven, maar ook pakketwisselingen. Wij zijn blij om deze ‘upgrade’ te kunnen doen, zodat het voor zowel klanten als onszelf makkelijker wordt.

Wat gaat er veranderen:

  • Het maandbedrag voor de groentepakketten wordt veranderd, naar een wekelijks bedrag. Dus als de incasso plaats vindt en er zitten 5 weken in de maand, wordt er voor 5 weken geïncasseerd, in andere maanden dus 4 weken. Dit doen we ook voor de fruittassen en eieren en werkt eigenlijk fijner.
  • De incasso datum zal verschoven worden. De incasso zal pas in het begin van de volgende maand voor de vorige maand worden uitgevoerd. Deze verschuiving zullen we in 2 keer doen. De maand juli zal rond 25 juli worden geïncasseerd. De maand augustus zal begin september worden uitgevoerd. Vanaf hier gaat dit op deze manier verder.

Bewaartips: Alle groenten kunnen het beste in de koelkast worden bewaard. De bladgroenten het liefst vochtig in een plastic zak. Als je ze vergeet af te dekken dan drogen ze snel uit en worden ze slap.

De Horsterhof, Horsterstraat 1, 6921 AM Duiven tel. 0316-262604. (Het beste bereikbaar via email.)  info@horsterhof.nl of volg ons op facebook of via Instagram (de_horsterhof).