Webshop van de Horsterhof

Nieuw! Horsterhof Cadeaupakketten. Fijn om zelf van te genieten of om bij iemand anders als verrassing te laten bezorgen.

Wij verzenden elke dinsdag met de Groene Rijders.
Houd dus rekening met een levertijd die kan oplopen tot een week. 
Je kan het pakket natuurlijk ook komen afhalen in onze boerderijwinkel. 

Cadeaupakket de Horsterhof

Proef de Horsterhof!

Wil je kennismaken met de smaken van de Horsterhof of iemand verrassen met een heerlijk biologisch food-pakket? Bestel dan ons cadeaupakket. Bomvol producten die door de Horsterhof geteeld en/of verwerkt zijn. Het pakket wordt aangepast aan het seizoen en het is altijd een combinatie van verse en houdbare producten.

€37,50 inclusief bezorging

Cadeaupakket fruit de Horsterhof

Vitamine-explosie

Wil je iemand een gezond cadeau geven of jezelf verrassen met een box vol biologisch fruit? De ideale fruitmand voor als iemand ziek is, of om mee te nemen als je ergens op bezoek gaat. In de boerderijwinkel stellen wij een pakket samen van diverse fruitsoorten, variërend in het seizoen en altijd bomvol met vitamines en helemaal biologisch!

€25 inclusief bezorging 

Art Prints met onze groenten

In samenwerking met Arnhemse fotografe Masha Bakker is er een prachtige serie foto’s van onze groenten ontstaan. Deze foto’s zijn nu als set verkrijgbaar op A5 formaat. Leuk om als ansichtkaart te versturen, maar ook mooi om in te lijsten en aan de muur te hangen. 
De prints zijn te koop in onze boerderijwinkel, maar ook te bestellen. Ze worden dan per post naar je verstuurd. 

Art Print Rode Kool Boerderij de Horsterhof
Art Print Courgette Boerderij de Horsterhof
Art Print tomaten Boerderij de Horsterhof
Art Print Chilipeper de Horsterhof
Art Print Kiwano de Horsterhof

Vragen?

Ben je op zoek naar meerdere pakketten als relatiegeschenk? Of wil je de Art Prints of andere producten van de Horsterhof bij ons inkopen voor wederverkoop? Neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Contactformulier

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.

"Prachtige boerderij waar echt werk wordt gemaakt van natuurinclusieve landbouw en biodiversiteit. Het resultaat is een winkel vol eerlijk eten en fantastische groentenpakketten in abonnementsvorm. Aanrader!"

Biologische groentenpakketten

Steven Koster