Altijd kraakverse, biologische groenten, fruit en kruiden. Maak weer verbinding met de natuur

Zelf groenten oogsten
Zelf groenten oogsten
Zelf bijzondere groenten oogsten

Sluit je bij ons aan

Mooier kunnen we het eigenlijk niet maken: wij doen al het harde werk. Jij mag daar de vruchten van plukken! Voor een heel seizoen ben je deel van de zelfoogst familie en ben je zes dagen per week, zo vaak je wilt, welkom op de boerderij. 

Lokaal, vers en seizoensgebonden

En natuurlijk biologisch. Je lichaam voeden met het beste van het land, direct uit de regio wordt op deze manier een eitje. (Voor eieren kan je trouwens ook bij ons terecht ;-)). 


Het zelfoogst abonnement loopt van 11 mei tot en met 2 november 2024

Zelf oogsten bij de Horsterhof

Héél veel keuze

Wij telen het grootste assortiment biologische groenten in de regio. Zowel op het land als in onze onverwarmde kassen. Daarnaast hebben we fruit, verse kruiden en bloemen. Dit is allemaal deel van het assortiment.

Vraag het de boer

Onze boeren zijn het hele jaar door op de boerderij aanwezig. Op je eerste oogstdag maken ze je wegwijs, maar je kan altijd vragen stellen over de rijpheid van een gewas of over hoe je een bepaald gewas het beste moet oogsten .

Eet mee met het seizoen

Het zelfoogst abonnement ga je aan voor een heel seizoen. Je eet dus wat de natuur je geeft. Als je het ons vraagt is dat zoals het zou moeten zijn. De natuur geeft ons de juiste voedingsstoffen voor het juiste seizoen.

Flexibele pluktijden

Je bent van maandag t/m zaterdag welkom, tussen 08.30 - 19.00 uur. Perfect te combineren met je eigen schema dus. Je bepaalt zelf of je 1x per week komt, of vaker. Er zal altijd genoeg te oogsten zijn in ieder geval. 

De spelregels

Wij houden niet van strenge regels, maar hebben wel een paar richtlijnen opgesteld:

Wil je je direct aanmelden? Dat vinden we hartstikke leuk! Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op. 

Aanmeldformulier Zelfoogst abonnement

Stap 1 van 2

Met ingang van zaterdag 11 mei 2024 neem je een zelfoogstabonnement voor het teeltseizoen eindigend op zaterdag 2 november 2024.

Deelnemers aan het abonnement

Hoeveel personen zullen er gebruik gaan maken van het zelfoogst abonnement?
Gratis
€100 per persoon per jaar of in 6 termijnen van €16,66 per termijn (mei t/m okt)
€330,- per persoon per jaar, of in 6 termijnen van €55,- per termijn (mei t/m okt)